När det gäller golf kommer det hela tiden nya produkter som gör det intressant att prova alla de nyheter som dyker upp för alla med intresse för detta spel. En del av dessa produkter kan vara av den typen som ska göra dig bättre som golfspelare. I det fallet kan det vara peggar, klubbor, kläder och handskar, som säger sig få dig att göra bättre ifrån dig. Andra saker som också dyker upp med jämna mellanrum är de golfvagnar och bagar som i stort sett alla golfspelare är beroende av att ha. En av dessa som redan har funnits på marknaden under många år är Kinbag.

När du gör valet av att välja kinbag istället för att leta efter en vagn och en bag separat, kommer du att få den fina funktionen att din vagn helt enkelt är integrerad i väskan. Detta medför både för och nackdelar. Naturligtvis kommer Kinbag att ha Kinbagen konstruktion som är lätt att bära med sig och därmed är den integrerade vagnen tillverkad av aluminium för viktens skull. Dock kan det vara så att den kan kännas otymplig för alla de som enkelt vill kunna bära med sig golfbagen utan att behöva dra med sig vagnen också.

När du väljer Kinbag som ditt val av både vagn och bag för ditt spelande på banan, kommer detta att medföra att du alltid har både vagn och bag med dig hur du än bär dig åt. Här får du en relativt smidig väska som har konstruerats på ett sätt som gör att det finns utrymmen i botten och på sidorna, där vagnen helt enkelt kan fällas in utan att synas när du bär väskan. När du väl kommer till banan är det bara att fälla ut dessa integrerade delar för att få din kompletta och funktionella golfvagn och bag för spelet.